Tennisschool Noordenveld kan alle soorten tennislessen aanbieden. Wij richten ons op “plezier” en “betrokkenheid” en al onze concepten zijn daarop gebaseerd. Wij zijn volledig flexibel. U kunt privéles krijgen, of juist in een grote groep. Wilt u inspannende training of gerichte drill-training, gericht op progressie van uw wedstrijdspel ? Of zoekt u juist recreatieve training? Wij maken soms video-opnames met als doel om die met u te evalueren, zodat u een nog beter inzicht krijgt in hetgeen u aan uw slag of voetenwerk wilt verbeteren. Wij verzorgen speciaal voor ouderen of voor veteranen een training, waarbij zowel plezier, verbetering van vaardigheden en verbeteren van conditie centraal staan.

Met name werken we binnen de trainingen toe naar bepaalde evenementen zoals competitie, clubkampioenschappen of toernooien. Als trainers en trainingsgroepen leven wij vooral toe naar de verenigingsevenementen zoals toss en clubkampioenschappen omdat het erg leuk is om samen te presteren in een ontspannen clubsfeer.

Voor de jongere jeugd hebben wij speciale lesvormen. Zo maken wij gebruik van de lesmethode Tenniskids. Hierbij werken we aan de ontwikkeling van de motoriek, balvaardigheid, coördinatie. Samen met de kinderen werken we toe naar speciale tenniskids events zoals de worldtour.

Maar het blijft niet bij lesgeven alleen ! Wij organiseren mede de clubtoernooien en ook jeugdtoernooien, zodat alle lessers veel kunnen oefenen. En dat zit allemaal inbegrepen bij onze lestarieven.