Er zijn diverse redenen om lid te worden van een tennisclub. Een hele belangrijke is gezelligheid. Er zijn zelfs mensen die uitsluitend hierom lid worden van een vereniging. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar wel voor velen.
Sommige verenigingen organiseren wekelijks tennistossen, waarbij op ontspannen wijze partijtjes worden gespeeld. Verder vinden gedurende het tennisseizoen diverse gezellige clubkampioenschappen en andere druk bezochte toernooien plaats, vaak met muziek en heerlijke hapjes.

De TSN vindt gezelligheid erg belangrijk. Daarom geven wij tijdens de grote clubevenementen geen les, maar willen wij juist onze lessers de gelegenheid bieden om aan zo veel mogelijk clubactiviteiten deel te nemen.
Sommige van onze cursussen zijn er speciaal op gericht om sportief bezig zijn te combineren met gezelligheid, maar het is ook mogelijk om specifieke wedstrijdtrainingen aan te vragen, wanneer u uzelf optimaal wilt voorbereiden.

Bent u nog geen lid van een tennisvereniging, schrijf u dan eens in voor een cursus Maak-Kennis-Met-Tennis, en u ervaart hoe leuk en gezellig tennis kan zijn.