TSN juni 2017 006witMijn naam is Joost Lahr. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Groningen. Ik heb een broer, die werkzaam is in het UMCG en een zus die in de medische wereld zit. Daarnaast kom ik uit een gezin met een vader, die binnen het onderwijs gewerkt heeft ( Docent Nederlands/Godsdienst ) en een moeder die jarenlang onderzoeker is geweest.

Zelf tennis ik al ruim 20 jaar. Ik ben mijn tenniscarrière begonnen bij G.L.T.B in Groningen en tennis momenteel in een herenteam bij REO in Roden. In 2004 heb ik bij het CIOS mijn tennisdiploma gehaald. Momenteel ben ik al ruim 8 jaar actief als tennistrainer bij REO en TV Peize en doe dit met zeer veel passie en enthousiasme. Evenementen die ik onder andere heb georganiseerd en begeleid in deze periode zijn: Maak Kennis met Tennis, Toernooien en het geven van tennislessen binnen het project Gezond en Fit. Ik ben op dit moment bezig met het volgen van meerdere cursussen op het gebied van Tenniskids. Ik doe dit om mij ook hierin verder te ontwikkelen en om een betere tennistrainer te worden.

Naast het verzorgen van tennislessen ben ik ook actief in het basisonderwijs. Al 10 jaar sta ik voor de klas als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Ik verzorg voor de groepen 3 tot 8 de gymlessen op een basisschool in Slochteren en Siddeburen. Hieruit komt duidelijk naar voren dat ik erg graag met de jeugd werk en dat daar ook mijn kracht ligt.

Tot ziens op de tennisbaan!

Joost (Contact: joost@tennisschoolnoordenveld.nl of 06-42743882)