Sinds de start van de tennisschool zijn we begonnen met kringtrainingen: een tweede training in Roden voor de jeugd van de gemeente Noordenveld die meer wil en kan. Dit heeft al heel veel opgeleverd. Meer kinderen die vaker trainen met kinderen op eigen niveau.

De resultaten zijn er ook: onze kinderen bewegen beter, zijn technisch en tactisch beter en mentaal sterker. Als bonus zien we dan dat er voortdurend prijzen gewonnen door onze kinderen op toernooien en in competities.

Tevens zien we dat onze kinderen blijven doorstromen van clubtraining, naar kringtraining, naar Tennisteam het Noorden, naar de KNLTB. De samenwerking met Tennisteam en KNLTB heeft er mede toe geleid dat we naast onze bekende kringtraining in Roden naast de clubtraining nu ook een  kringtraining plus kunnen aanbieden die ook open staat voor kinderen van buiten onze gemeente.

Deze kringtraining plus voor rood, oranje en groen worden door Krijn gegeven in samenwerking met TTHN en KNLTB. De trainingen worden iets completer dan dat we tot nu toe aangeboden hebben. De trainingen worden langer en er is structureel tijd ingeruimd voor bewegingsscholing.

We gaan ook financiële ondersteuning krijgen vanuit de KNLTB voor de kinderen die deelnemen aan de kringtrainingen plus naast de clubtraining. Helaas is het bedrag nog niet bekend gemaakt, maar met name de halhuur zal geheel of grotendeels door KNLTB worden overgenomen. Zodra het bedrag bekend wordt zal dat volledig in mindering worden gebracht op de cursusgelden.