Hallo tennisvrienden van de Norger TV,

We hebben een fantastische jaar achter de rug. Veel mooi weer en daardoor is er ook veel getennist. Alle evenementen waren drukker bezocht dan vorig jaar en we hebben veel nieuwe leden mogen begroeten! Dit mede door de aanleg van 2 prachtige padelbanen: waarin een kleine club groot kan zijn!

Vanaf eind september gaan de winterlessen weer beginnen.  Lennard gaat de woensdag en donderdag trainingen verzorgen. Rick zal op dinsdagavond de lessen verzorgen. Emiel is voor jullie op de woensdagavond aanwezig, uitsluitend voor kleine groepen. Verder zijn Winand en Jarno op de maandag inzetbaar.

We geven deze winter weer no weather no pay garantie. In de praktijk komt dat op ongeveer 16 lessen uit. We brengen eerst 10 lessen in rekening.

De meest gevraagde cursussen staan hier op een rijtje:

1 uur, groep 7-9 personen, 1o lessen: 75 euro

1 uur, groep 3-5 personen, 10 lessen: 150 euro

Afwijkende lengte en groepsgrootte op aanvraag.

 

Afgelopen winter heeft een groeiend aantal van jullie gekozen voor trainen in de hal van REO. Dit kan op dinsdag bij Joost, de andere dagen bij Krijn.

De trainingen in de hal zijn 20 lessen en de prijs is inclusief halhuur en BTW:

voor 18.30 uur: 1 uur in groep van 7-9: 224 euro

na 18.30 uur: 1 uur in een groep van 7-9: 269 euro

 

De kringtrainingen zijn er voor kinderen van heel Noordenveld e.o. die extra uitgedaagd willen worden. Steeds meer kinderen laten zich, naast de clubtraining in Norg, door Krijn uitdagen in Roden met andere kinderen vanuit Noordenveld. Dit zien we ook terug in de stijgende resultaten van de jeugdteams. Door de nauwe samenwerking met TTHN en KNLTB komt er ook een nog onbekende subsidie van de KNLTB. Die subsidie komt dan geheel ten goede aan de prijzen voor de kringtrainingen.

De jeugdtrainingen zijn inbegrepen bij het all in abonnement. Hierbij wordt uitgegaan van trainingen van 1 uur voor groepen van 7-9 kinderen. Wensen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de trainer.

Inschrijving kan tot 15 september.

 

Aanmelden voor reguliere training kan rechtstreeks via:

https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijven-ntv/

Aanmelden voor kringtraining kan rechtstreeks via:

https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijving-kringtraining-2/

 

Sportieve groet

Winand