Hallo tennisvrienden van TV PEIZE,

Je kan je weer opgeven voor de zomertrainingen bij TV Peize! De trainingen starten al in de week van maandag 30 maart (tenzij afwijkende afspraak met trainer). Deze zomer wordt er van woensdag tot en met vrijdag training gegeven door Joost. Op maandag en dinsdag kan er training worden gegeven door Winand, Martijn of Mark. Vanaf dit jaar bieden we cursussen aan van 18 trainingen. We merken  de afgelopen zomers namelijk dat er vaker getraind kan worden en dat het zomerseizoen langer duurt.

Joost wil komend voorjaar ook graag trainingen in de ochtend verzorgen en is daarvoor van maandag tot en met vrijdag beschikbaar! Op deze ochtendtrainingen geldt een korting van 10% op de onderstaande tarieven. 

De meest gevraagde cursussen staan hier op een:

  • 1 uur, groep 7-9 personen, 18 trainingen, 135 euro
  • 1 uur, groep van 6 personen, 18 trainingen,  180 euro
  • 1 uur, groep 3-5 personen, 18 trainingen, 270 euro
  • 1 uur, teamtraining, 18 lessen: 270 euro pp, voor team van 4 personen

Afwijkende lengte en groepsgrootte op aanvraag. 

De jeugdtrainingen zitten in bij het all-in abonnement, hierbij wordt uitgegaan van 1 uur training in een groep van 7-9 personen.

De kringtrainingen zijn er voor kinderen van heel Noordenveld e.o. die extra uitgedaagd willen worden! Steeds meer kinderen van de TV Peize laten zich in Roden uitdagen door Krijn en dat zien we terug in de prestaties van de diverse teams!

https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijven-tv-peize/

Aanmelden voor kringtraining kan rechtstreeks via:

https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijving-kringtraining-2/

Sportieve groet,

Lennard