GEWELDIG!

REO heeft een padelbaan. Als een van de eerste verenigingen in de buurt heeft REO de beschikking over een padelbaan! En als de tekenen niet bedriegen gaat het niet de laatste worden, ook bij andere verenigingen zijn er padelbanen in aanbouw of in de planning. In Spanje is het al groter geworden dan tennis! En het wordt daar gespeeld door jong en oud!

Het is snel te leren, de rallies duren langer en bij vlagen best wel spectaculair! We zien al steeds meer REO-leden proberen en ze komen allemaal met een brede lach uit de kooi!

Tennisschool Noordenveld heeft al 1 trainer die padel-gecertificeerd is en de andere trainers zijn bezig of zullen spoedig volgen. Lennard Duursema is niet alleen een begenadigd tennisspeler met een rating van 3, maar hij is ook gegrepen door het padelvirus. Tegenwoordig is hij al vaker op de padelbaan te zien dan op het gravel!

We hebben voor nu korte cursussen samengesteld van 4 weken waarin de regels worden uitgelegd, de basistechnieken en tactieken. Hierbij worden we beperkt door het feit dat er nog maar 1 baan ligt en kunnen we nog geen groepen van 8 personen faciliteren. Er zijn 2 groepsgroottes mogelijk: 4 personen of 3, bij 3 personen neemt Lennard zelf actief deel aan de training.

Qua tijd is er de keus uit 3 kwartier of 1 uur.

De trainingen zullen vooralsnog op dinsdag plaatsvinden. Na afloop van de cursus kan er worden ingetekend op vervolgcursussen.

Pakket A: groep van 4 personen, 4 keer training, 3 kwartier: 42 euro pp

Pakket B: groep van 4 personen,  4 keer training, 1 uur: 56 euro pp

Pakket C: groep van 3 personen, 4 keer training, 3 kwartier: 56 euro pp

Pakket D: groep van 3 personen, 4 keer training, 1 uur:  74 euro pp

Inschrijven kan hier: https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijving-introductiecursus-padel/