Vanuit Tennisschool Noordenveld werken wij samen met de volgende partners:

 

 

 

 

 

 

 

Flik Schoenen en Sportmode (Oosteind 10A, Norg) 

Rackets, schoenen, sokken, ballen maar ook kleding kunt u via ons bestellen. Wij adviseren u uiteraard graag en deskundig bij de keuze van rackets of schoenen. U ontvangt van ons een TSN-bon, waarmee u 5% korting krijgt bij Flik Schoenen en Sportmode.

Een overzicht van tennismaterialen die via ons geleverd kunnen worden in onze samenwerking met Flik Schoenen & Sportmode volgt binnenkort op deze site. Natuurlijk bent u ook nu al van harte welkom bij Flik voor al uw sportmode en schoenen. Kijk nu alvast hier voor de  leverbare producten van Babolat en Dunlop.

 

 

 

 

 

 

 

Intersport Roden

Tennisschool Noordenveld werkt samen met Intersport Superstore Roden voor wat betreft het leveren van onder andere trainerskleding en andere tennismaterialen. Intersport heeft een zeer uitgebreide collectie aan tenniskleding, tennisschoenen, rackets en accessoires. Op vertoon van uw KNLTB pasje wordt 10% korting verleend op tennisartikelen. Bij REO en TV Peize zijn tassen met rackets van Intersport beschikbaar om uit te proberen.

 

 

 

 

 

Fysiotherapie Norg.
Tennisschool Noordenveld werkt ook intensief samen met Fysiotherapie Norg. Zij geven regelmatig informatie over behandeling en voorkoming van sportblessures, en uiteraard verwijst TSN u graag naar hun praktijk voor advies of behandeling.

 

 

 

 

 

Bewegingscentrum Norg

Tennisschool Noordenveld en Bewegingscentrum Norg overleggen regelmatig over gecombineerde mogelijkheden voor tennis en beweging. Eind 2015 is een gezamenlijk fitness programma opgesteld.