Hallo tennisvrienden van LTC Hoogkerk,

Je kan je weer opgeven voor de zomertrainingen bij TV Hoogkerk! De trainingen starten al in de week van maandag 30 maart. Vanaf dit jaar bieden we cursussen aan van 18 trainingen. We merken  de afgelopen zomers namelijk dat er vaker getraind kan worden en dat het zomerseizoen langer duurt. Met een seizoen van 18 trainingen train je ongeveer door tot en met de maand oktober. In de basisschoolvakanties wordt geen training gegeven. 

De trainingen worden vanaf dit jaar georganiseerd door Tennisschool Noordenveld. Joost Lahr en Lianne Kuiper verzorgen dit jaar de meeste trainingen. Joost is een uitstekende jeugdtrainer en zal daarom op maandag en dinsdagmiddag de jeugdtrainingen voor zijn rekening nemen.  De clubkampioenschappen en het Hoogkerk open toernooi vallen dit jaar in  de periode van de lessenreeks. Geef je hier vooral voor op!

Jeugd:

  • De kosten voor 1 keer in de week trainen zijn in totaal € 135,- voor 18 lessen. 

Volwassenen:

  • Tarief voor 18 groepslessen voor groepen van 6 personen: : € 180,- pp.
  • Tarief voor 18 groepslessen voor groepen van 5 personen: : € 216,- pp.
  • Tarief voor 18 groepslessen voor groepen van 4 personen: € 270,- pp. 

Afwijkende lengte en groepsgrootte op aanvraag. We bieden komend voorjaar ook graag trainingen in de ochtend aan! Op deze ochtendtrainingen geldt een korting van 10% op de bovenstaande tarieven. 

Inschrijving kan tot 3 maart!

Aanmelden voor reguliere training kan rechtstreeks via: https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijven-ltc-hoogkerk

Sportieve groet,
Lennard