Processen en voorwaarden vernieuwd conform AVG

Zoals je ongetwijfeld weet moeten alle ondernemingen en organisaties die persoonsgegevens bijhouden en verwerken van Europese staatsburgers voldoen aan de Europese privacyverordening. Voor Nederland geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ondernemingen en organisaties zijn vanaf 25 mei 2018 verplicht te voldoen aan de vernieuwde eisen ter bescherming van persoonsgegevens. Zo zijn wij al enige tijd bezig om alle processen en voorwaarden aan te passen en kunnen wij vanaf heden mededelen dat wij conform de AVG opereren.

In onze privacyverklaring wordt u uitgebreid geïnformeerd over uw rechten en over hoe wij uw persoonlijke gegevens beheren en beveiligen.

Hierbij delen wij onze vernieuwde TNS  privacystatement.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *